Reaalgümnaasiumi võrgutüdrukud pallisid Kooliliigas pjedestaali teisele astmele

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere reaalgümnaasiumi neiud võitsid Kooliliigas teise koha.
Rakvere reaalgümnaasiumi neiud võitsid Kooliliigas teise koha. Foto: volley.ee

Rakvere reaalgümnaasiumi tüdrukud saavutasid 6.–9. klasside õpilaste Kooliliiga finaalturniiril Kiili gümnaasiumi järel teise koha.

Möödunud nädalal Viljandi spordihoones toimunud jõuproovist said esimest korda osa võtta ka litsentsitud mängijad.

Reaalgümnaasium alistas esimeses poolfinaalis 2:0 Tartu Tamme kooli. Finaalis tuli meie piigadel tasavägise heitluse järel tunnistada Kiili tüdrukute 2:1 paremust.

Treener Ellen Arose juhendamisel võistlesid Romi Liis Järv, Emma-Stiina Rohtla, Riin Laigu, Häli Vahula, Enely Pekri, Kirke-Martina Kuusik, Emily-Else Rohtla ja Ronja Lydia Vehmanen.

Kadrina keskkooli poiste võistkond tuli D-alagrupis neljandaks ning asus üldarvestuses tabeli kaheksandal real. 7. ja 8. koha mängus alistusid kadrinlased 1:2 Põltsamaale.

Üle Eesti mängis maakondlikel turniiridel 77 tüdrukute ja 70 poiste võistkonda, kellest regiooniturniiride kaudu pääses finaalturniirile kaheksa paremat tüdrukute ja kaheksa paremat poiste tiimi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles