Töötukassa kolib kesklinna (1)

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötukassa Lääne-Virumaa osakond asub aprilli lõpust Rakveres Laada 22 ärihoones.
Töötukassa Lääne-Virumaa osakond asub aprilli lõpust Rakveres Laada 22 ärihoones. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Eesti Töötukassa Lääne-Virumaa osakonna Rakvere büroo kolib 29. aprillist Rakvere kesklinna aadressile Laada 22. Kolimise tõttu on Rakvere büroo järgmisel reedel suletud. 

Kolimine tuli võtta ette, kuna senised ruumid hakkasid jääma kitsaks nii klientidele kui ka töötajatele. Eesti Töötukassa Lääne-Virumaa osakonna juhataja Kristi Moldau märkis, et viimase kolme aastaga on töötukassa tegevussuunad ja sihtrühmad olulist täiendust saanud. "Töötukassa ei tegele enam ainult töötute inimestega, vaid toetab inimesi nii töö leidmisel kui ka töö hoidmisel. Lisaks on töötukassa nõu ja jõuga toeks tööandjatele," rääkis Moldau. Selle aasta algusest lisandus ka koolinoorte karjäärinõustamine.

Senistes ruumides politsei- ja päästeameti majas tegutseti aastast 2011, paljud teenusekonsultandid töötasid ruumipuuduse tõttu juba aasta jagu kõrvalmajas. Rakvere büroos on töötukassal 25 töötajat.

Uusi ruume otsiti üle kahe aasta ja juurde saadi umbes 150 ruutmeetrit. "Uued ruumid asuvad kesklinnas ja bussijaama vahetus läheduses, mis on inimestele kindlasti senisest mugavam," lisas Moldau. Esinduse lahtioleku ajad ei muutu ja need on leitavad töötukassa kodulehelt.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles