Parkimine pitsitab Pika tänava rahvast

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töö käib – kopp kaevab kraavi, arheoloog ronib auku ja hakkab mõõtma. Ja kui midagi leitakse, võib protsess venima hakata.
Töö käib – kopp kaevab kraavi, arheoloog ronib auku ja hakkab mõõtma. Ja kui midagi leitakse, võib protsess venima hakata. Foto: Meelis Meilbaum

Pika tänava renoveerimistööd peavad olema valmis oktoobri lõpuks, tööde korralikku käivitamist takistavad aga venima jäänud torutööd. Ja need võivad veelgi venida.

Rakvere linnapea Marko Torm loodab, et oktoobri lõpuks on Pikk tänav algusest kuni linnakodaniku majamuuseumi kõrval oleva parklani uueks saanud. “Rakvere Soojuse torutööd on küll omajagu graafikust maas, kuid vahest saame hakkama,” lausus linnapea.

Torutööd võivad aga graafikust veelgi rohkem maha jääda, sest kohe-kohe jõutakse Kolmainu kiriku ees oleva kunagise surnuaiani, kust ülima tõenäosusega maa seest arheoloogilisi leide välja tulema hakkab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles