Tarvas ja Betoonimeister vajavad veel kolmandatki mängu

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarvas võtab oma vastasega veel korra mõõtu.
Tarvas võtab oma vastasega veel korra mõõtu. Foto: Meelis Meilbaum

Eesti meeste esiliiga meistrivõistlustel korvpallis peeti kolmapäeval Tallinnas teine veerandfinaalkohtumine paaris, kus on vastamisi RSK Tarvas ja Betoonimeister/TSKK/SK Nord.

Tiitlikaitsja suutis näidata hingestatud mängu ja alistas külalised Nordi spordihoones seekord suure saali asemel ühele kolmandikosale üles seatud väljakul 81:69 (poolaeg 37:33).

See tähendab, et seeria tuleb viigiseisul 1:1 otsustavaks, kolmandaks matšiks Lääne-Viru maakonnakeskusesse tagasi. Kõigi eelduste kohaselt (alaliidu ametliku kinnituse järel) toimub mäng Rakvere spordihallis reedel, 26. aprillil.

Kolmapäevase kohtumise resultatiivseim oli pealinlastest Siim Laur 20 punktiga. Margus Klementsovi arvele kanti 16 punkti ja 14 lauapalli ning Martin Rausberg viskas 11 punkti.

Mitte just kõige paremat visketabavust näidanud RSK Tarva poolel kogus Kristo Saage 20 ja Janis Vahter 12 punkti. Renato Lindmets sai kirja kaksikduublit tähistavad 11 punkti ja 10 lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles