Andres Sõber pärast Kadrina Karude võidukat hooaega: meil on meeldiv kohustus edasi panna

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber.
Andres Sõber. Foto: Meelis Meilbaum

Tänavusel hooajal Eesti korvpallis palju kõneainet pakkunud Andres Sõber ja Kadrina Karud lõpetasid oma hooaja positiivselt, kui laupäeval võideti Jõhvis teise liiga võitjakarikas. Kogenud peatreener oli pärast võidukat finaalturniiri spordihalli ees parklas korvpall24.ee portaalile intervjuud andes sündmustega loomulikult väga rahul, kirjutab korvpall24.ee.

"Väga hea tunne on. Ma sellises vanuses emotsioonidesse väga ei jaksa minna, aga ise ei saa veel aru, küll tuleb järgmistel päevadel. Võit võiduks, aga üheksa kuud me möllasime järjest ja resultaat oli 17 võitu ja üks kaotus," sõnas Sõber muheledes.

"Noored poisid möllasid tublisti ja vanematega vedas kõvasti, kolmik [Lauri] Mets, [Raimond] Tribuntsov ja Allan Ehte … ning need, kes lõpuks juurde tulid – Gregory [Foster] ja Gert [Kullamäe] – neist ei maksa rääkidagi. Esimene mees oli mänguliselt väga kõva, aga Gert tõmbas selle tiimi nii monoliitseks," loetles Sõber võidu põhjuseid.

Karude jaoks finaalturniiri kumbki mäng kriitiliseks ei muutunudki, kui poolfinaalis kugistati alla Rae Koss / Hansaviimistlus tulemusega 86:68 ning finaalis KK Hito / BC Karjamaa 112:87.

Loe pikemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles