Kui mitu korda võib alustada oma hotelli rajamist? (1)

Katrin Uuspõld
Copy
Blond välismaalasest naine pole Kreekas paraku arvestatav äripartner.
Blond välismaalasest naine pole Kreekas paraku arvestatav äripartner. Foto: Erakogu

Unistus oma hotellist on Nele Rogenbaumil olnud kogu aeg kuklas. Nii ta ühel päeval Tallinnast Las Vegasesse ülikooli läks ning hotelli- ja kasiinojuhtimist õppima hakkas. Diplom taskus, töötas ta pea kümme aastat Tallinnas Olympic Casinos ja arendas kolme osakonda. Ühel hetkel jõudis noor naine aga tõdemusele, et on aeg taas Eestist välja liikuda ja rajada oma hotell.

Silicon Valleys saatvat edu neid, kes on oma äriga kõrbenud, aga sellest õppust võtnud ning uuesti enda ideedega lagedale tulnud. Siin on kahe naise lood. Mõlemad on leidnud ennast kaugel võõrsil olles. Neis mõlemas on ettevõtluspisik, nad hindavad kogukonda seal, kus parajasti elavad, ning mõtlevad oma ökoloogilisele jalajäljele. Mõlemad noored naised on mitmekülgselt haritud, unistanud suurelt ja ... läbi kukkunud. Aga kumbki ei ole alla andnud – neil on plaan oma unistuse ellu viimiseks.

Nele analüüsis põhjalikult oma oskusi ja tegi kindlaks, kuhu ta seda hotelli rajada tahab. “Võtsin pähe, et teen selle Peruusse. Oli illusioon, et Peruu on äge ajalooline koht, emakesele maale ja taevaisale lähedal,” räägib Nele.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles