Käsipalluritel jäi poolfinaal käeulatusest välja

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HC Tallinn suutis hästi pidurdada meistriliiga parimat snaiprit Vahur Oolupit.
HC Tallinn suutis hästi pidurdada meistriliiga parimat snaiprit Vahur Oolupit. Foto: Vladislav Musakko

Möödunud nädalal lõppesid Eesti meistrivõistluste play-off-mängud Spordiklubi Tapa käsipallimeeskonnale veerandfinaalis.

Kahe võiduni peetavas seerias alistusid tapalased HC Tallinnale avakohtumises 16:39 (8:21) ning kordusmängus 15:38 (7:19).

Esimeses mängus dikteerisid kohtumist pealinlased. HC Tallinn suutis hästi pidurdada meistriliiga parimat snaiprit Vahur Oolupit, kes jäi avapoolajal väravata. Tapa olukord oli raske, sest väravavaht Mikola Naum nägi 23. minutil enda ees punast kaarti.

Tapa spordihoones toimunud teine mõõduvõtt algas hoopiski tasavägisemalt. Siis keerasid tallinlased platsiperemehel kraani kinni ning üle veerand tunni kestnud Tapa väravapõuas libises HC Tallinn eest.

Tapa mängumees Vahur Oolup nentis, et seeria läks natuke nihu. “Eks vastane oli ka kõvast puust. Nad just tulid Türgist laagrist ja ma arvan, et nad on praegu vägagi särtsu täis,” kõneles Oolup ja lisas, et hooaeg oli tegus, aga väsitav.

“Nüüd lõpus tundsin, et see väsimus hakkab külge lööma, ja sealt see selline tulemus välja tulebki,” lisas noormees.

Meistriliiga jätkub poolfinaalidega, kus mängitakse kolme võiduni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles