Ministrikandidaat tunnistas, et oli autoroolis jääknähtudega

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marti Kuusik.
Marti Kuusik. Foto: Tairo Lutter

Rakvere linnavolikogu liige ja Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) kaubandus- ja IT-ministrikandidaat Marti Kuusik tunnistas eile, et politsei tabas ta märtsi algul valimispeojärgsel hommikul jääknähtudega autroolist.

"Elus on irooniat ja tragikomöödiat. Tähistasin 3. märtsil Rakvere EKRE valimispeol ühist head tulemust. 4. märtsi hommikul vara käisin duši all, tundsin ennast hea tervise juures olevat ja asusin tööle sõitma. Kahjuks hindasin olukorda veidi valesti ja andsin politseile puhumisel testinäidu eelmise õhtu jäägina 0,14. Väga paha lugu, siiralt," tunnistas Marti Kuusik ning lisas, et ametivõimud pakkusid võimalust liituda liiklusohutusprogrammiga, mida ta ka tegi. Sellisel juhul karistust ei rakendata.

"Täiskasvanud inimesena suudan ise teha oma järeldused ja muidugi poleks ma ministrikandidaadi tasemel avaliku elu tegelasena jätnud isegi võimalusepoegagi sellise olukorra tekkimiseks. Aga sellel hommikul ei näinud ma ennast ministrikandidaadina veel uneski," ütles Kuusik ning lisas, et keskendub sellele, mida on võimalik kasulikku teha, ja proovib 

ikka parem olla. "Olin paha poiss, vabandust," lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles