President Kersti Kaljulaid nimetas kolmikliidu valitsuse ametisse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äsja ilmsiks tulnud liiklusrikkumisest hoolimata on Marti Kuusik kinnitatud loodava valitsuse väliskaubandus- ja IT-ministriks.
Äsja ilmsiks tulnud liiklusrikkumisest hoolimata on Marti Kuusik kinnitatud loodava valitsuse väliskaubandus- ja IT-ministriks. Foto: Tairo Lutter

 President Kersti Kaljulaid nimetas täna pärastlõunal Kadriorus ametisse Jüri Ratase valitsuse.

Riigipea nimetas ametisse keskerakonna, Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) ja Isamaa valitsuse, kes saab ametisse asuda pärast seda, kui ministrid on andnud riigikogu ees ametivande. Ilmselt teevad nad seda järgmisel esmaspäeval.

Uue valitsuse ministrid on keskerakondlased peaminister Jüri Ratas, haridus- ja teadusminister Mailis Reps, majandus- ja taristuminister Taavi Aas, regionaalminister Jaak Aab, sotsiaalminister Tanel Kiik; Isamaasse kuuluvad kaitseminister Jüri Luik, justiitsminister Raivo Aeg, välisminister Urmas Reinsalu, rahvastikuminister Riina Solman ja kultuuriminister Tõnis Lukas ning EKRE esindajad on siseminister Mart Helme, rahandusminister Martin Helme, keskkonnaminister Rene Kokk, maaeluminister Mart Järvik ning väliskaubandus- ja IT-minister Marti Kuusik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles