Aasta õpetaja erinevaid tiitleid püüab 74 pedagoogi

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Konkursi "Aasta õpetaja 2018" võitjad: paremalt kaheksas on maakonda aasta klassiõpetaja tiitli toonud Malle Mager Vinni-Pajusti gümnaasiumist.
Konkursi "Aasta õpetaja 2018" võitjad: paremalt kaheksas on maakonda aasta klassiõpetaja tiitli toonud Malle Mager Vinni-Pajusti gümnaasiumist. Foto: Greete Kempel

Eelmise nädala lõpuni said soovijad esitada kandidaate konkursile “Aasta õpetaja 2019”. Lääne-Virumaalt esitati 74 kandidaati.

Kõige rohkem kandidaate – 15 – on üles seatud aasta põhikooli aineõpetaja tiitlile, järgneb aasta klassiõpetaja nominatsioon 14 kandidaadiga. Aasta lasteaiaõpetaja ja aasta klassijuhataja tiitlile kandideerib kaheksa inimest. Kuus pedagoogi on Lääne-Virumaalt saadetud püüdma aasta gümnaasiumiõpetaja ja aasta tugispetsialisti tiitlit. Elutööpreemiale on viis auväärset kandidaati, hariduse sõbraks aga on esitatud neli inimest. Aasta kooliks on üles seatud kolm haridustemplit, aasta õppeasutuse juhiks kaks direktorit. Aasta haridusteo, aasta kutseõpetaja ja aasta õppejõu kategoorias on esitatud üks inimene.

Kandidaate maakondlikesse täiendavatesse kategooriatesse sai samuti esitada ja seal kandideerivad elutöö auhinnale 13 inimest, hariduspereks seitse pedagoogide peret, noortest õpetajatest on tähele pandud nelja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles