Linnapea tahab eluheidikuid aidata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki Rakvere kodutute varjupaiga kundedele läinud aastal püstitatud suvila uks on sel kevadel juba tükk aega avatud olnud, pole seal suuremat sagimist. Aeg näitab, milliseks kujunevad ehitise kasutus ja kasutegur tulevikus.
Ehkki Rakvere kodutute varjupaiga kundedele läinud aastal püstitatud suvila uks on sel kevadel juba tükk aega avatud olnud, pole seal suuremat sagimist. Aeg näitab, milliseks kujunevad ehitise kasutus ja kasutegur tulevikus. Foto: Meelis Meilbaum

Eelmisel suvel Rakvere sotsiaalmajast mõnekümne meetri kaugusele metsa serva püsti pandud puidust suvila, mida rahvas kutsub joodikute majaks, avas talve möödudes märtsis jälle ukse. Suuremat sagimist seal esimestel nädalatel märgatud pole.

Küllap mängib selles vaikelus rolli seni valitsenud vähene õhusoe, mistõttu oli temperatuur külma hästi talletavas putkas madalam kui õues, samuti majakese kasutajate vähene hulk. Viimased valivad võimalusel ikka mõne mugavama asupaiga.

Üks napsulembestest klientidest nentis viimati, et temal enam lehtlaks nimetatavasse majakesse asja pole. “Lihtsalt ei käi ja kõik. Ei taha,” lausus mees. Ta ei osanud öelda, kas keegi tema kamraadidest sinna üldse satub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles