Itaalia õhtu tuleb "Kahe tosina tulipunase roosi" tuules

Inna Grünfeldt
Copy
Salapärane roosikimp sütitab lavastuses "Kaks tosinat tulipunast roosi" Marina (Silja Miks) fantaasia.
Salapärane roosikimp sütitab lavastuses "Kaks tosinat tulipunast roosi" Marina (Silja Miks) fantaasia. Foto: Rakvere Teater

Rakvere teatri kohvik ja terrass on 3. mail kell 18 täidetud Itaalia soojuse, valguse ja muusikaga, mis on inspireeritud lavastusest "Kaks tosinat tulipunast roosi".

Kohvikus musitseerivad Joosep Sang (mandoliin) ja Endel Valkenklau (kitarr). Mõlemad muusikud on autentset itaalia muusikat esitatava ansambli Beati Mandolini liikmed. Sel õhtul kõlavad Sanga ja Valkenklau esituses armastatud itaalia meloodiad.

Kes on lunastanud piletid, saavad kell 19 vaadata teatrisaalis itaalia armastuslugu "Kaks tosinat tulipunast roosi", mille lavastaja on Giorgio Bongiovanni ning kunstnik Maria Carla Ricotti Itaaliast. Enne etendust ja etenduse vaheajal on kõigil võimalik osa võtta itaaliateemalisest viktoriinist, mille õiged vastused ja loosiõnn võivad teha Haapsalu itaalia muusika festivali passi omanikuks. Etenduse vaheajal on saab degusteerida traditsioonilist Itaalia likööri limoncello't, mille on valmistanud spetsiaalselt selleks õhtuks teatri kohvik. Samal ajal jätkab kohvikus musitseerimist muusikute duo.

Orienteeruvalt kell 21.30 algab teatri kohvikus või terrassil itaalia luulele pühendatud tasuta üritus sarjast "Kuu kutse" alapealkirjaga "Magus elu". Esitamisele tuleb nii uuemaid kui ka vanemaid itaalia keest eesti keelde seatud luuletekste. Luuletusi loevad Jaune Kimmel, Toomas Suuman ja Grete Jürgenson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles