Sarja esimese pusletüki sai Kadrina jooksult

Merly Raudla
Copy
Lääne-Virumaa jooksusarja esimesel etapil oli kohal kogu maakonna jooksuparemik.
Lääne-Virumaa jooksusarja esimesel etapil oli kohal kogu maakonna jooksuparemik. Foto: Riho Lüüs

Pühapäeval sai Kadrina paisjärve jooksuga avapaugu Lääne-Virumaa jooksusari. Viiekilomeetrisel rahvajooksul oli kohal kogu maakonna raskekahurvägi. Esimesena ületas finišijoone Taavi Kilki (16.46).

Aasta tagasi läbis Kilki sama võistlusmaa sekundi võrra kiiremini. Kilki ütles, et tema võistlusdistantsid jäävad tavaliselt 800 meetri ja kolme kilomeetri vahele. Viis kilomeetrit kannatas ta samuti ära ning suutis kiire lõpuspurdiga Mart Suurkivi selja taha jätta. Kilki tunnistas, et läks võistlema pigem trenni mõttes ja vormi katsetama.

Pjedestaalile jõudsid veel triatleet Mart Suurkivi (16.55) ning Maido Hermsalu (17.27). Kiireim õrnema soo esindaja oli Moonika Pilli. Tulemus 20.27 andis seekord üldarvestuses 16. koha. Naistest mahtusid esikolmikusse veel Irina Savinitš (20.53) ja Kelly Vildek (21.23).

Kahe ja poole kilomeetri pikkuse noortejooksu võitsid Gregor Pilt (9.26) ja Laura Elisabeth Christel Lään (10.44).

Lääne-Virumaa jooksusari jätkub 26. mail Kunda linna jooksuga. Jooksudelt saadud medalid sobituvad omavahel kokku ning see, kel on jaksu kõikidest maakonna jooksusarja võistlustest osa võtta, saab lõpuks kaheksast tükist koosneva pusle kokku panna. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles