Tänavu on kodukohvikuid poole rohkem kui mullu

Andres Pulver
Copy
Kodukohvikud muutuvad järjest populaarsemaks: üha rohkem inimesi tahab neid pidada ja üha enam on ka neisse sisse astujaid.
Kodukohvikud muutuvad järjest populaarsemaks: üha rohkem inimesi tahab neid pidada ja üha enam on ka neisse sisse astujaid. Foto: Erakogu

Tänavuste linnapäevade raames tuleb Rakveres kodukohvikuid rohkem kui kunagi varem. “30 kodukohvikut on uhke rekord ja seda on koguni poole rohkem kui mullu,” ütles Rakvere kultuurikeskuse projektijuht Katrin Põllu rõõmsalt.

Kodukohvikud on avatud 6.–10. juunini, enamik neist küll vaid ühel-kahel päeval. Kat­rin Põllu sõnul langeb põhiraskus loomulikult nädalavahetusele ehk 8. ja 9. juunile, aga kohvikuid jätkub igasse päeva neljapäevast esmaspäevani.

Tänavu kutsus kultuurikeskus kaasa lööma ka kodukohvikuid väljastpoolt Rakvere linna ning nii ongi külastajatele oma uksi avamas kolm kohvikut Rakvere vallast. Need on Kriidisoo aiakohvik presidendilt kauni kodu auhinna saanud koduaias, kohvik Neeme ja Lilled Tõrmas ning kodukohvik koos garaažimüügiga Vaekülas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles