Kevadtormi joonistusvõistlusele laekus üle 300 võistlustöö

Andres Pulver
Copy
7.–9. klassi arvestuse võidutöö, mille autor on Martin Aava Muuga-Laekvere põhikoolist.
7.–9. klassi arvestuse võidutöö, mille autor on Martin Aava Muuga-Laekvere põhikoolist. Foto: Kaitsevägi

Kevadtormi käigus korraldatud joonistusvõistlusele "Kaitsevägi õppusel" laekus 322 võistlustööd ja osales 23 kooli õppuse alalt.

Võistluse žürii hindas töid neljas vanuserühmas, lisaks antakse välja kaitseväe tsiviil-militaarkoostöö (CIMIC) grupi eriauhinnad ning parima juhendaja auhind.

Parim juhendaja on õpetaja Aire Rässa Kohtla-Järve Slaavi põhikoolist. Vanima kategooria parima õpilastöö autor on Arina Danilova Jõhvi gümnaasiumist, 7.–9. klasside arvestuses oli edukaim Martin Aava Muuga-Laekvere põhikoolist, 4.–6. klasside arvestuses võitis Ivan Didenko Ahtme gümnaasiumist ja algklassiõpilastest Elina Gutmann Kohtla-Järve Slaavi põhikoolist.

Eriauhinnad ühistööde eest lähevad Muuga-Laekvere kooli, Väike-Maarja gümnaasiumisse, Roela lasteaed-põhikooli ja individuaaltöö eest Rakvere gümnaasiumi 6. klassi õpilasele Liisa Jõgile.

Nagu ka eelmistel aastatel, toimus joonistusvõistlus Nordecon AS-i välja pandud auhindadele, milleks on professionaalsed kunstitarbed. Auhinnad antakse üle õppuse Kevadtorm lõpurivistusel. Seekordne joonistusvõistlus oli järjekorras juba 14.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles