Teabepäevadel vesteldakse tervisest

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaa keskraamatukogus toimuvad terviseteemalised loengud.
Lääne-Virumaa keskraamatukogus toimuvad terviseteemalised loengud. Foto: Meelis Meilbaum

Et olla teadlikum nii enda kui ka lähedaste tervist puudutavatest probleemidest ja saada vastuseid oma küsimustele, korraldavad Eesti Õdede Liidu (EÕL) Lääne-Virumaa piirkonna õed koostöös Lääne-Virumaa keskraamatukogu ja Rakvere laste tervisekeskusega juba neljandat aastat huvitavaid terviseteemalisi loenguid.

Loengutel käsitletakse mitmesuguseid terviseküsimusi ja arutletakse terviseprobleemide üle nii tervishoiutöötajate kui ka teiste osalejatega.

Õed on kõrgharidusega spetsialistid ja professionaalid, kes jagavad oma teadmisi ja oskusi igas eas inimeste tervise toetamiseks ja edendamiseks tervishoiu eri tasanditel. Nad loodavad väga, et saavad inimesi aidata tervisega tegelemisel ning haiguste ja nende tagamaade mõistmisel.

Järgmine teabepäev on kavas juba teisipäeval, 14. mail ja seal räägitakse, kellele ja milleks on vajalikud sõeluuringud.

Pärast loengut jagavad õed nõuandeid. Mõõta saab vererõhku, pulssi, veresuhkrut ja soovijatele arvutatakse kehamassiindeks.

Teabepäevad toimuvad Lääne-Virumaa keskraamatukogus ja on kõigile tasuta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles