Väikeettevõtja löödi internetis alusetult risti

Margus Martin
, reporter
Copy
Sotsiaalmeedias laimu ohvriks sattunud Pavo Raudsepp pöördus ebameeldiva olukorra lahendamiseks ja enda maine kaitseks politseisse.
Sotsiaalmeedias laimu ohvriks sattunud Pavo Raudsepp pöördus ebameeldiva olukorra lahendamiseks ja enda maine kaitseks politseisse. Foto: Marianne Loorents

Küttepuude müügiga tegelev väikeettevõtja Pavo Raudsepp on nördinud samal alal toimetavate tihti anonüümseks jäävate konkurentide käitumisest. Viimaste kehv asjaajamine kahjustab mehe hinnangul ka tema firma mainet ja põhjustab alusetuid võõraste inimeste solvanguid.

Lääne-Virumaal ka meelelahutaja, kohaliku poliitiku ja endise tippsportlasena tuntud Raudsepal sai mõõt laimujuttudest täis aprilli lõpus. Kui üks enda arvates petta saanud inimene oma pahameele sotsiaalmeedias küll võõra firma, kuid nimeliselt Pavo Raudsepa suunas sõnu valimata välja purskas ja teda avalikult solvas, läks ettevõtja Rakvere politseijaoskonda uurija jutule.

Huvitaval kombel solvaja ise Raudseppa nägupidi ei tundnud. Ettevõtja sõnul on tal aga kombeks tellitud küttepuud isiklikult kohale viia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles