Korvpalliliidu juhid kohtusid enne juhatuse koosolekut Rakvere meeriga

Margus Martin
, reporter
Copy
Eesti Korvpalliliidu president Jaak Salumets.
Eesti Korvpalliliidu president Jaak Salumets. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Rakvere linnapea Marko Torm külastas teisipäeval Tallinnas Eesti Korvpalliliidu presidenti Jaak Salumetsa ja peasekretäri Keio Kuhit. Visiit oli mõnes mõttes märgiline, sest homme koguneb pealinnas alaliidu juhatus, et arutada muu hulgas järgmise võistlushooaja plaane.

Korvpalliliit ootab ühtlasi homseks juhatuse koosolekuks Eesti esiliiga meistrivõistlused võitnud ja seeläbi endale meistriliigaga liitumise õiguse lunastanud RSK Tarvas meeskonna vastust kõrgliigaga ühinemise küsimuses.

Marko Torm rääkis, et kokkusaamisel olid jutuks Tarva meeskonna ja kohaliku korvpalli tulevikku, aga ka näiteks linna arengut puudutavat teemad. Ta tutvustas alaliidu juhtidele Vallimäe arendust ja selle võimalusi võõrustada tulevikus kultuuriürituste kõrval ka mitme tuhande pealtvaatajaga spordivõistlusi. "Miks mitte korraldada Vallimäel näiteks järjest rohkem populaarsust võitva 3x3-korvpalli rahvusvahelist turniiri," lausus Torm.

RSK Tarvas meeskonna mänedžer Arnu Lippasaar tähendas, et ehkki neil puudub info meistriliigaga liitumise tingimuste kohta, pannakse kõrgliigasse mineku sooviavaldus korvpalliliidu poole teele. "Eks ole näha, millised tingimused esitatakse. Proovime edasi minna ja vaatame, mida toetajad selle kõige peale ütlevad," ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles