Räppar Maxtract annab välja sooloalbumi  

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Räppar Maxtractil ilmub album.
Räppar Maxtractil ilmub album. Foto: Erakogu

Juulis annab plaadifirma Legendaarne välja Rakvere päritolu räppari Maxtracti sooloalbumi.

Maxtract rääkis, et tema laulud on justkui eraldi peatükid ja need peegeldavad elu, mida ta peab reaalseks. "Teksti osa on lauludes minu jaoks väga tähtis ja sellepärast on sõnu ja silpe topelt või rohkemaidki järjestikuseid riime valitud väga hoolikalt," sõnas ta. Maxtract nentis, et album tähendab talle algust. "Siit edasi alles hakkame tegutsema," lubas Maxtract.

Mitmekülgne laulja ja helilooja Genka ütles, et Maxtracti looming on täis nii kalambuurseid riime kui ka ilusaid omaloodud ja -lauldud meloodiaid, mis annavad kokku mõnusa ja positiivse helikuvandi. "Lisaks on tema suureks plussiks see, et ta kirjutab ise kõik oma biidid ja muusika, seal on tunda nii vana head Rakvere astumist kui ka garneeringuks meeldejäävaid meloodiaid," sõnas Genka. Tema sõnutsi meenutab Maxtracti loomingusse suhtumine ja laulude esitamine talle natukene inglise räpparit Mike Skinnerit.

Maxtract on Rakvere juurtega vokalist, instrumentalist, laulukirjutaja ja räppar, kes on esinenud kooslustes Grässhopas ja RLV Massive. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles