Fitnessisportlane Õnnela Raudsepp debüteeris proffide hulgas

Margus Martin
, reporter
Copy
Õnnela Raudsepp.
Õnnela Raudsepp. Foto: Erakogu

Tamsalu fitnessisportlane Õnnela Raudsepp võistles laupäeval Lõuna-Aafrika vabariigis Johannesburgis korraldatud multispordifestivalil Arnold Sport Festival Africa, kus leidis aset ka üks kõmuline seik.

Esmakordselt elukutseliste arvestuses wellness fitness'i kategoorias üles astunud Raudsepal ei õnnestunud tihedas konkurentsis 13 naise hulgas finaalipääsu lunastada.

"Tundsin ennast võistlustel väga hästi, aga kuidas toimunut õigemini kirjeldada: mina olin nagu Žiguli ja ülejäänud nagu Mercedesed," lausus Õnnela Raudsepp. "Võistlejate hulgas oli mulatte, aga geneetika vastu mina ei saa. Neil on ikka tõesti suured jalad ja kannikad."

Kohapeal nähtut ja kogetut pidas ta kõigele vaatamata siiski põnevaks elamuseks, kust õnnestus hankida väärt kogemusi.

Festivalil leidis laupäeval aset ka üks ebameeldiv vahejuhtum, kui selja tagant rünnati omanimelist festivali külastanud Arnold Schwarzeneggerit.

71-aastane väga heas füüsilises vormis näitleja ja poliitik ei teinud talle kahe jalaga selga hüpanud mustanahalise mehe ründest siiski suuremat numbrit. Schwarzenegger ütles ajakirjanikele, et pidas saadud obadust esmalt rahva tunglemiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles