Orienteerujad pälvisid tihedas rebimises hõbeda

Merly Raudla
Copy
Rakvere Orienteerumisklubi teatemeeskond koosseisus (vasakult) Priit Randman, Olle Kärner ja Tõnis Laugesaar saavutas hõbemedali.
Rakvere Orienteerumisklubi teatemeeskond koosseisus (vasakult) Priit Randman, Olle Kärner ja Tõnis Laugesaar saavutas hõbemedali. Foto: Erakogu

Pühapäeval Vitipalus toimunud Eesti meistrivõistlustel teateorienteerumises võitis Rakvere Orienteerumisklubi meeskond hõbemedali. Priit Randman, Olle Kärner ja Tõnis Laugesaar on juba aastaid teatetiimina medalit jahtinud.

Möödunud aastal võitis meeskond kolmanda koha. Sel aastal oli jõuproov väga põnev ning hõbe ja pronks otsustati viimase vahetuse eelviimase punktiga. Esikoha võitsid EKJ SK profid ning kolmandaks jäi OK Peko.

Priit Randman tõdes, et Tõnis Laugesaar ja Kristo Heinmann Pekost said kolmandas vahetuses teistest natuke eest ära. Laugesaarel õnnestus eelviimane punkt kätte saada ja see otsustaski hõbemedali saatuse. “Seda ei osanud tõesti oodata. See oli maksimum kah. Esimese koha saanud kaitsejõudude vastu ei saa. Seal on tippsportlased,” selgitas Randman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles