Perearstid heitsid esimese pilgu kabinetti

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Reedel liikusid valmivas perearstikeskuses perearstid, töömehed ja Rakvere linna esindajad, kuid juba sügisest on sinna asja ka patsientidel.
Reedel liikusid valmivas perearstikeskuses perearstid, töömehed ja Rakvere linna esindajad, kuid juba sügisest on sinna asja ka patsientidel. Foto: Vladislav Musakko

Läinud reedel käisid Rakvere perearstid alles ehitatavas perearstikeskuses oma uute ruumidega tutvumas. Kontrast oli suur, sest praegu tegutsetakse tunduvalt kitsamates oludes ja kolleeg on kõrvalkabinetis vähestel.

Sellest sügisest muutub aga kõik, sest kümme perearsti koos pereõdedega, füsioterapeut, kaks psühhiaatrit ja ämmaemand kolivad uutesse kabinettidesse, mis on veel ehitusjärgus ja ühtmoodi vesihallid. Hea fantaasia korral võidi mõttes siiski juba mööblit paigutada, mis sellest, et perearstikeskuse välisukseni jõudmiseks tuli üle killustiku astuda.

“Esmamulje on positiivne ja maja ilus,” lausus perearst Kersti Veidrik. Peale nurgakivi paika saamist eelmise aasta suve lõpus ei olnud perearstid ehitist nii lähedalt vaatamas käinud. “Oleme suure rõõmuga jälginud hoone kerkimist ja öiseid tulesid siin majas.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles