Läänevirukad väisasid Läti karikavõistlusi

Merly Raudla
Copy
Argo ja Külli Raudsalu perre lisandus taas medaleid.
Argo ja Külli Raudsalu perre lisandus taas medaleid. Foto: Erakogu

Smiltenes Abulsi jõel peetud Läti karikavõistluste teisel etapil süsta- ja kanuuslaalomis hoidsid meie sportlased lippu kõrgel.

Jõgi, mis muidu keskmise oja mõõdu välja annab, paisutati Teperise järve lüüside avamisega korralike kärestikega mägijõeks. Kui muidu võis võistlusrajale seatud väravate vahel vaat et jalgu märjaks tegemata jalutada, siis kahe tunniajase katse vältel tõsteti veetaset jões tubli meetri võrra.

Külli Raudsalu huviklubist Nelson saavutas süstaklassis naiste hulgas, kel vanust üle 35, esimese koha ja oli üldarvestuses kolmas. Marianne Klopets klubist Veeslaalom võitis 35+ klassis teise ning üldarvestuse viienda koha. Argo Raudsalu Nelsonist tuli meeste kanuuklassis 35 aastast vanemate hulgas esimeseks ja platseerus üldarvestuse kolmandaks. Meeste süstaklassis saavutas Ago Kastemäe Nelsonist 35+ vanuseklassis seitsmenda ja üldarvestuse 19. koha.

Karikavõistluste 3. etapp peeti päev hiljem Valmieras Koiva jõel. Seal oli veetase juba suviselt madal ja eelise andis nooremate võistlejate toores jõud. Sellegipoolest püsisid meie naissõitjad finaalini kõrges konkurentsis.

Marianne Klopets tuli 35+ vanuseklassis esimesele ja üldarvestuse neljandale ning Külli Raudsalu 35+ klassis teisele ja üldarvestuse viiendale kohale. Argo Raudsalule ei olnud vastast üle 35-aastaste kanuumeeste hulgas. Üldarvestuses tuli tal siiski leppida neljanda positsiooniga. 35 aastast vanemate süstameeste hulgas oli Ago Kastemäe kaheksas, platseerudes samas üldarvestuse 37. kohale. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles