Rakvere linnavolikogus on rohkem kui üks keskerakond

Andres Pulver
Copy
Linnapeaks valimisliidu nimekirjas kandideerinud Andres Jaadla ei saanud, nüüd valiti ta see-eest kohalikke keskerakondlasi juhtima.
Linnapeaks valimisliidu nimekirjas kandideerinud Andres Jaadla ei saanud, nüüd valiti ta see-eest kohalikke keskerakondlasi juhtima. Foto: Meelis Meilbaum

Keskerakonna Rakvere osakond valis eelmisel nädalal oma uueks esimeheks mõned päevad varem erakonna liikmeks tagasi võetud Andres Jaadla. Paljud on toimunust hämmingus.

Kakskümmend üks aastat keskerakonda kuulunud ning mitmel korral ka erakonna üleriigilisse juhatusse valitud Urmas Laht ütles, et teda võttis Andres Jaadla valimine esmalt sõnatuks. “See on ikka täiesti absurdne olukord, Siret Kotka-Repinski lihtsalt lõhub Rakvere osakonna tegemisi,” kõneles Laht.

Mees lisas, et Jaadla erakonda tagasi võtmist kureeris Kotka-Repinski ainuisikuliselt. Meenutuseks – varem reformierakonda kuulunud Andres Jaadla astus keskerakonda 2015. aasta alguses, kuid visati erakonnast välja 2017. aasta novembris, kuna kandideeris kohalikel valimistel valimisliidu, mitte aga keskerakonna nimekirjas. Keskerakonna nimekirjas tal aga kandideerida ei lubatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles