Galerii: Neerutis rattakrossi võitnud Margus Sirvel võtab hoo maha

Copy

Omanäolisel, aga eelkõige tehniliselt nõudliku trassi poolest tuntud Rattabaasi rattakrossil Neerutis saavutas meeste arvestuses laupäeval kindla võidu Margus Sirvel. Kadrina valla rattasportlane tõmbas ühtlasi võistlemistele joone alla.

Läbi ja lõhki tuttaval kodurajal kõiki konkurente edestanud kogenud Sirvel lõi kahest ringist koosnenud ja kokku 15 kilomeetrit pikal jõuproovil teisena finišisse jõudnud Kaur Ojalat veidi enam kui kahekümne sekundiga. Kolmanda koha saanud Ivar Vaab kaotas võitjale üle ühe minuti.

Naiste esikolmiku moodustasid Iiris Takel, Merili Sirvel ja Maris Kaarjärv ning üheringilise noortesõidu kolm kangemat olid Brent Janno, Mairit Kaarjäv ja Eliise Kivistu.

Perekond Tuuna koduõuel viiendat aastat võõrustatud ja võistlejatelt taas üksnes kiidusõnu pälvinud Rattabaasi rattakrossi finišisse jõudis 15 võistlejat.

Pealtvaatajate ja kaasvõistlejate hulgas tekitas elevust Maario Silm, kes lükkas avaringi läbimise järel ratta raja kõrvale ning otsustas teise ringi silgata läbi joostes. Lõpus ratta- ja jooksuringi aegu võrreldes selgus, et sõiduvahend annab vaatamata korralikule füüsilisele katsumusele siiski kümneminutilise eelise.

Võidumees Margus Sirvel märkis aga võistlusjärgselt, et kavatseb nüüd rattaspordist tagasi tõmbuda. Põhjuseks on meest võistlustel suurte koormuste puhul kimbutav tervisemure. "See oli mu viimane võistlus. Punasesse enam pulssi ei lase. Tavaelus tervis probleeme ei valmista, kuid võistlustel pingutades annab korralikult tunda," kõneles ta.

Võistluse tulemused on nähtavad Nelson Timingu kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles