Piltuudis: vilistlased kinkisid tantsupedagoog Maie Oravale pingi

Margus Martin
, reporter
Copy
Teisipäeval sünnipäeva tähistav rahvatantsujuht Maie Orav saab edaspidi kodutalus mõnusasti jalgu puhata ja uusi ideid ammutada Tarvanpää vilistlaste kingitud pingil istudes. Nii üksi kui ka sõpradega.
Teisipäeval sünnipäeva tähistav rahvatantsujuht Maie Orav saab edaspidi kodutalus mõnusasti jalgu puhata ja uusi ideid ammutada Tarvanpää vilistlaste kingitud pingil istudes. Nii üksi kui ka sõpradega. Foto: Madis Orav

Tarvanpää rahvatantsuansambli kauaaegne juht Maie Orav sai täna Kuusalu vallas Uuri külas asuvas kodutalus vahva üllatuse osaliseks.

Nimelt kinkisid Tarvanpää vilistlased paari päeva pärast 78. sünnipäeva tähistavale tantsupedagoogile toeka tammepuust pingi, millel seisab plaat kirjaga "Tants teeb õnnelikuks".

Tarvanpää liige Taavi Saar lausus, et pingi kinkimise mõte tekkis neil seetõttu, et tänavu on jälle ka tantsupeoaasta ja lisaks tähistati Tarvanpää poolesajandat nimeaastat. "Mõtlesime, et teeks sel puhul midagi püsivamat ja ägedat talle maale, sest seal ta käib, energiat ja tantsulusti kogub ning teistele edasi annab," rääkis Saar.

Tammepuust pingi valmistas Palmse taga Muike külas elav kunstnik Hallan Kivisaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles