Kossuäss taastas Itaalias enesekindluse

Margus Martin
, reporter
Copy
Vaevalt leidub Haljalas ja üleüldse Lääne-Virumaal korvpallipoissi, kes ei sooviks olla mängusaalis samasugune naaskel nagu Rain Veideman. Iidoli naasmine kodukandi klubisse Rakvere Tarvasse võib tähendada, et Kastani Arenal läheb algaval hooajal pealtvaatajatel endale istekoha leidmisega kitsaks.
Vaevalt leidub Haljalas ja üleüldse Lääne-Virumaal korvpallipoissi, kes ei sooviks olla mängusaalis samasugune naaskel nagu Rain Veideman. Iidoli naasmine kodukandi klubisse Rakvere Tarvasse võib tähendada, et Kastani Arenal läheb algaval hooajal pealtvaatajatel endale istekoha leidmisega kitsaks. Foto: Meelis Meilbaum

Kui korvpallur Rain Veideman mullu detsembri alguses Rapla meeskonnast Itaalia esiliiga klubisse Mantova siirdus, öeldi talle esimese kuu möödudes lihtsalt play (mängi).

Klubijuhid selgitasid pallurile, et tema teeneid vajatakse selleks, et meeskond ei langeks liigas kolme viimase hulka, keda ootavad põhihooaja lõppedes väljalangemismängud (play-out).

Mantova tegutsemine hakkas üha paremini sujuma ja koos sellega kasvas klubijuhtide isu – ühtäkki lisandus jutuajamistes play’le juba teine sõna – off.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles