Vireen pani Väike-Maarjas haisutamisele punkti

Andres Pulver
Copy
Tarmo Teraval on põhjust uskuda, et loomsete jäätmete käitlemise tehase uus õhupuhasti lõpetab naaberettevõtete ja ka kaugema rahva kaebused tehasest leviva haisu pärast.
Tarmo Teraval on põhjust uskuda, et loomsete jäätmete käitlemise tehase uus õhupuhasti lõpetab naaberettevõtete ja ka kaugema rahva kaebused tehasest leviva haisu pärast. Foto: Vladislav Musakko

Varem kurdeti Väike-Maarja vallavalitsusele mitu korda kuus, et Vireeni loomsete jäätmete käitlemise tehasest levib ebameeldivat haisu. Aprillis, mil uut õhupuhastit ehitati, olid telefonid suisa punased. Mais pole aga tulnud ühtegi murekõnet.

Väike-Maarja vallavanem Indrek Kesküla nentis, et Vireeni õuele astudes ei saa enam lõhna järgi arugi, mis ettevõttega tegu on. “Nina on parim tuvastaja,” sõnas vallavanem. Peahoone nurga taga lõi küll hais ninna, kuid oli üsna nõrk ja väga lokaalne.

“Ega me päris kondiitritööstus ikka pole,” lausus AS-i Vireen juhataja Tarmo Terav. “Õue peal on natuke tunda ja autodki peavad Väike-Maarjast läbi sõitma, aga korstnast enam lõhna ei tule,” ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles