Kadrina tervisekeskuse ehitajaks valiti Paide firma

Margus Martin
, reporter
Copy
Kauaoodatud Kadrina tervisekeskuse hoone kerkib aadressile Lasteaia tänav 1 ehk kohale, kus veel hiljuti seisis tondilossina mahajäetud ja lagunenud korterelamu. Nüüdseks on kole monstrum lammutatud.
Kauaoodatud Kadrina tervisekeskuse hoone kerkib aadressile Lasteaia tänav 1 ehk kohale, kus veel hiljuti seisis tondilossina mahajäetud ja lagunenud korterelamu. Nüüdseks on kole monstrum lammutatud. Foto: Tiiu Uusküla
  • Kadrina tervisekeskus

Kadrina vallavolikogu kinnitas kolmapäeval peetud istungil esmatasandi tervisekeskuse ehitaja, kelleks on aktsiaselts Paide MEK.

"Kadrina tervisekeskus tuleb," kinnitas abivallavanem Aarne Laas enne hääletamist volikogu liikmetele eelnõu tutvustades. "Selle teemaga on tegeletud siin aastaid, on olnud kõhklusi ja kahtlusi, aga nüüd on riigihange läbi viidud ja valisime kaheksa pakkuja hulgast välja meie arvates kõige parema."

Ehituslepingut sõlmima volitatud vallavanem Kairit Pihlak allkirjastab selle tõenäoliselt järgmisel nädalal. Esimene töökoosolek Paide MEK-i esindajatega on kavandatud 14. juunile. Kadrina tervisekeskuse ehitus läheb koos käibemaksuga maksma 1 279 578 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles