Suvel piiratakse reisijate huvides jalgrataste transporti rongides

Marju Lina
Copy
Elron
Elron Foto: Sander Ilvest / Postimees

Kuna rongireisijate arv on jõudsalt kasvanud ning mitmetel liinidel on rongides raske istekohta leida, piiratakse suvel Elroni rongides jalgrataste transporti. Ühe jalgratta asemel mahub rongi mitu inimest.

Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo sõnas, et Elroni otsus jalgrattaga rongiga reisimise piiramiseks võeti vastu rongireisijate arvu kasvu ja reisijate pöördumiste tõttu ning silmas pidades ka seda, et rongi mahuksid mugavamini need reisijad, kellel ilma oma n-ö sõiduvahendita pole võimalik reisida – näiteks ratastoolis ning lapsevankritega reisijad.

"Saame järjest enam klientidelt tagasisidet, et rattaid on rongis liiga palju ja need takistavad seal liikumist. Nii on meie poole pöördunud näiteks mitmed lapsevankritega emad, kel on keeruline endale rongis kohta leida, ratastooliga reisijad, samuti paljud teised sõitjad, kes rattarohkuse tõttu ei pääse näiteks WC-sse või on määrinud oma riided," tõi Kongo esile.

Elroni müügi- ja arendusjuht rõhutas, et ratturid saavad jätkuvalt rongiga reisida, kuid selleks tuleb kasutada väiksema täituvusega ronge. "Usun, et ka rattaga reisijad mõistavad, et neil endalgi on mugavam kasutada rongi, kus on vähem sõitjaid."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles