Haigla loodab telliskivile

Toomas Herm
Copy
Keelumärk Rakvere sotsiaalmaja kõrval takistab sõidukeid haigla hoovi sisenemast.
Keelumärk Rakvere sotsiaalmaja kõrval takistab sõidukeid haigla hoovi sisenemast. Foto: Vladislav Musakko

Muidugi mõista ei ole kõne all mingi tavaline tellis, vaid sissesõitu keelav liiklusmärk, mida sohvrite keeli telliskiviks kutsutakse. Märk asub haigla territooriumil ja peaks takistama sissesõitu haigla hoovi.

Hiljuti aga juhtus selle liiklusmärgi pärast väike vahejuhtum: haigla hoovil töökoda pidava Andrese (nimi muudetud – toim.) nabisid politseinikud pärast nimetatud märgi alt läbi sõitmist kinni.

Andrese sõnul lõppes vestlus korrakaitsjatega positiivselt – teda ei karistatud. Enne seda aga pidi mees mundrikandjatele selgitama, et tema töökoht asub haigla hoovis ja nii omanik kui ka töötajad peaksid sinna saama sõita. Tõsi, hoovi saab märki vältides sõita ka parkimisplatsi kaudu sotsiaalmaja eest, kuid Andrese sõnul paljud seda ei tea. Tema hinnangul on haigla hoovis päevasel ajal vähemalt poolsada sõidukit, mis annab alust oletada, et keelumärgi alt sõidavad läbi ka haigla enda töötajad. Hoolimata sellest, et karistust ei järgnenud, oli Andres kinnipidamisest häiritud. Üks politseinikest olevat öelnud, et probleemile peab leidma lahenduse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles