Rakvere tänavakorvpalli turniiri auhinnafond ületab Helsingi oma

Margus Martin
, reporter
Copy
Carlos Jürgens.
Carlos Jürgens. Foto: Oral Roberts University

Sellel nädalalõpul jätkatakse 3x3-korvpalli Eesti meistrivõistluste mänge: laupäeval on turniir Rakveres ja pühapäeval Viimsis.

Mõlemas kohas plaanivad korraldajad nii-öelda täisprogrammi ehk mängida seitsmes võistlusklassis alates noortest ja lõpetades seenioritega.

"Oodata on põnevaid 3x3-lahinguid, sest mõlemal etapil osalevad ka Läti ja Venemaa võistkonnad, kelle peamine eesmärk on püüda 10. augusti 3x3 Tallinn Open Guest Finali pääset," kõneles Eesti Korvpalliliidu 3x3-valdkonna juht Reigo Kimmel. Tema sõnul on nii Rakvere kui ka Viimsi turniiril ka oluliselt suurem auhinnafond kui läinud pühapäeval Helsingis toimunud 3x3-etapil.

Näiteks Rakveres ootab meeste klassi esikohatiimi majutuspakett hotellis Wesenbergh. Auhindadega toetavad paari tuntud kaubamärgi esindajad, rääkimata mitmest kohalikust ettevõttest.

Mängijatest on end praeguseks Rakvere turniirile kirja pannud näiteks USA tudengiliigas NCAA Oral Robertsi ülikooli eest palliv 20-aastane Carlos Jürgens ja Tšehhi meistrivõistluste esiliigas Praha klubiga Get Better Academy võitjaks tulnud 19-aastane Mark Andreas Jaakson. Viimane tegi Rakveres kaasa mullugi, võites oma meeskonnaga kuni 18-aastaste noorte arvestuses esikoha.

Elektrooniline registreerimine Rakvere etapile kestab neljapäeval kella 20-ni ja Viimsi etapile reedel kella 20-ni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles