Maapiirkondade pakilembus kasvatab pakiautomaadid suuremaks

Eva Samolberg-Palmi
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Omniva pakiautomaat.
Omniva pakiautomaat. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Väike-Maarja ja Tamsalu pakiautomaadid on osutunud kohalike elanike hulgas erakordselt populaarseks. Vastu tulles selle kandi inimeste pakilembusele, lisab Omniva menukaks osutunud automaatidele kappe juurde.

Omniva pakiautomaatide võrgu juhi Evert Rööpsoni sõnul on mainitud automaatide kasutamise puhul näha, et pakkide tellimine ning saatmine on nimetatud paikades aasta ringi väga sage. "Näeme, et e-kaubanduse võimalused levivad koos automaatidega ka maapiirkondadesse. Pakiautomaadid on osutunud nii populaarseks, et tihedamal pakisaatmisperioodil jääb kappidest puudu," ütles Rööpson. "Et pakid saatmata ei jääks, lisamegi nendele automaatidele kappe juurde."

Täna laiendatakse pakiautomaate Väike-Maarjas, esmaspäeval, 10. juunil aga Tamsalus. Laiendustööd algavad hommikul kell 10 ning tööde ajal võib automaadi kasutamine olla häiritud. Õhtupoolikuks on juba suurem pakiautomaat taas klientide pakke valmis vastu võtma ning kätte andma. Kõiki kliente, kelle pakk laiendustööde päeval automaadis on, informeeritakse töödest ka SMS-i teel.

Väike-Maarjasse Konsumi poe juurde on oma pakiautomaadi paigaldanud ka DPD. DPD Eesti e-kaubanduse ärisuuna juht Margot posti ütles, et täna-homme lülitatakse automaat sisse. "E-poodides olevatesse pakiautomaatide listidesse jõuab uus automaat mõne päeva jooksul pärast sisselülitamist," lisas ta.

Rohkem DPD sel aastal Lääne-Virumaal uusi pakiautomaate avada ei kavatse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles