Kodukohviku avamiseks läheb nädal puhkusest

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Lilled kohvikus meeleolu loomiseks on juba valmis, kuid euroalused mööbli tarvis alles ootavad, millal Gristel Pärnamägi nendeni jõuab.
Lilled kohvikus meeleolu loomiseks on juba valmis, kuid euroalused mööbli tarvis alles ootavad, millal Gristel Pärnamägi nendeni jõuab. Foto: Vladislav Musakko

Millest alustada kodukohviku avamise ettevalmistusi, kui puuduvad igasugused kogemused selles valdkonnas? Julgest pealehakkamisest ning teiste õnnestumistest ja möödalaskmistest nopitud killukestest, teavad Gristel Pärnamägi ja Inga Rebane.

Kaks naist veavad eest reedel ja laupäeval Rägavere teel uksed avavat kodukohvikut Muinasjutuline Loomepisik, mille taga on samanimeline mittetulundusühing umbes 20 liikmega, kellest suur osa kohvikus oma panuse annavad ja koogileti katavad.

Inga ja Gristel on enda valmistada võtnud soolased road – menüü krooniks on veganilõhe. Gristel kõneles, et kui nad oma meeskonnaga söökidele-jookidele mõtlema hakkasid, kujunes valik esialgu väga lihtsaks. Ikka rabarberikook ja rabarberilimonaad. Ei midagi, millega silma paista.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles