Jaanikuu esimene beebi kiirustas ilmale

Eva Samolberg
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Elmo Riig

Alanud esimese suvekuu esimene beebi sündis Rakvere haiglas Hõbemäe perre. 2. juuni hommikul ilmavalgust näinud tüdrukutirts on Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu tegevdirektori Sven Hõbemäe ja tema elukaaslase Mirjam Poolandi kolmas lapsuke. 

“Kaua oodatud väike õde,” võttis värskelt uue kogemuse võrra rikkamaks saanud papa lapse ilmaletuleku kokku.

Lapsukesel oli maailma saabumisega tuli takus: laps sündis ajalisena, kuid kogu sünniprotsess kestis pereisa sõnul maksimaalselt pool tundi. Kuna pere elab haigla lähedal, sõideti sinna autoga ise, aga haigla teisel korrusel asuvasse sünnitusosakonda ei jõutud ja maimuke võeti vastu kohe erakorralise meditsiini osakonnas.

“Eks haiglas meenutatakse meid veel mõnda aega,” lausus isa Sven lõbustatult.

Teisipäeval pääsesid pisike tüdruk ja ema juba koju, kus nüüd uue eluga harjutakse. Ka peavad värske pereliikmega kohanema kaks suuremat venda, kellest vanem saab peagi kuueseks. Pereisa rääkis, et üks kompromiss tuleb omavahel veel leida: mis saab väikeõele nimeks?

“Ilmselt läheme liitnime teed, et kõik oleksid rahul ja nimega käiks kaasas ka väikene lugu,” ütles Sven Hõbemägi.

Värskel papal jagus Rakvere haigla personalile ja sünnitusosakonna töötajatele vaid kiidusõnu. Kõik kolm last kohalikus haiglas vastu võtnud mees ütles, et soojemat ja professionaalsemat kohtlemist ei oskaks ta kuskilt otsida.

Suured elumuutused on hiljuti toimunud mõnede teistegi Lääne-Virumaa avaliku elu tegelaste peredes: hiljaaegu sündis teine laps Rakvere teatri juhi Velvo Väli ja tema abikaasa Natali Väli perre.

Täna sõudsid abieluranda aga näitlejad Saara Kadak ja Märt Pius. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles