Rakvere linna päevade igamehe tennise paaristurniiril mängiti põrgukuumuses

Margus Martin
, reporter
Copy
Andre Liiva (vasakul) ja Sander Susi väljusid Rakveres korralikus leitsakus toimunud igamehe paaristurniiri konkurentsist võitjatena.
Andre Liiva (vasakul) ja Sander Susi väljusid Rakveres korralikus leitsakus toimunud igamehe paaristurniiri konkurentsist võitjatena. Foto: Rakvere tenniseklubi

Rakvere spordikeskuse savi-liivaväljakutel Rahvaaias mängitud igamehe paaristurniiril saavutasid esikoha kohaliku taustaga mängijad Andre Liiva ja Sander Susi. Viimast tunnevad spordisõbrad rohkem Rakvere Tarva jalgpallimeeskonna väravavahina, kes vahelduseks põhialale haarab aeg-ajalt kätte tennisereketi.

Väga keerulistes ilmaoludes, päikesepaistes ja enam kui 30-kraadises leitsakus, laupäeval kuue tunni vältel mängitud turniiril olid võitjate edunumbrid finaalis Veiko Vassiljevi ja Marie-Mädli Kivimäe vastu 6:4, 6:1. Seitsme paari konkurentsis tulid kolmandale kohale Kristiina Saar ja Siim Korsten, kes alistasid Toomas Põllu ja Lauri Salumäe, kallutades 5:7 kaotatud avaseti järel järgmise enda kasuks 7:5, ning kes olid seejärel paremad ka nõndanimetatud kiires lõppmängus skooriga 8:6.

Järgmiste kohalike tennisevõistlustena peetakse samas juuli alguses Rakvere lahtised meistrivõistlused üksikmängudes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles