Tuleb äikest ja päikest

BNS
Copy
Äikese tulekuks tasub valmis olla.
Äikese tulekuks tasub valmis olla. Foto: Toomas Huik

Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevade ilm heitlik, pakkudes korralike soojakraadide juures nii vihma, äikest kui ka päikesepaistet.

Neljapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja kohati on äikest. Puhub idatuul 5–11, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 10–16 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ning kohati on äikest. Puhub ida- ja kagutuul 5–11, rannikul puhanguti 15 m/s, õhtul tuul nõrgeneb. Sooja on 21–27 kraadi. 

Reede öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ning on äikest. Puhub kagutuul 2–8 m/s. Sooja on 13–19 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikest. Tuul pöördub kagust läänekaarde, puhudes 2–8 m/s. Sooja on 23–28, rannikul kohati 16–20 kraadi. 

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ning öö hakul on ka äikest. Puhub valdavalt läänekaare tuul 3–9 m/s. Sooja on 11–16 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt läänekaare tuul 3–9 m/s. Sooja on 19–25 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles