Uus liin praeb kordi rohkem

Andres Pulver
Copy
HKScani tegevjuht Tero Hemmilä oli väga rahul, sest tema sõnul tuldi Rakveres investeeringuraha kasutamisel kõigega väga hästi toime.
HKScani tegevjuht Tero Hemmilä oli väga rahul, sest tema sõnul tuldi Rakveres investeeringuraha kasutamisel kõigega väga hästi toime. Foto: Vladislav Musakko

Eile avati pidulikult HKScani Rakvere lihatööstuse praeosakonna laiendus, mis võimaldab tõsta praetoodete valmistamise mahtu neli korda ning pakkuda tarbijatele uusi tooteid.

HKScan Estonia juhatuse esimees Anne Mere rääkis, et kaheksa miljoni euro suurune investeering annab ettevõttele võimekuse toota efektiivsemalt, keskkonnasäästlikumalt ja tuua turule uudistooteid. Hakklihast valmistoodete turg kasvab Euroopas 10 protsenti aastas ning uued küpsetus- ja pakendamisseadmed võimaldavad Rakvere lihakombinaadi toodangut eksportida nii Baltikumi kui ka kaugemale.

“Investeerisime Baltimaade kõige moodsamasse tehnoloogiasse ja tegu on ka suurima tänavuse investeeringuga toiduainetööstusesse Eestis,” märkis Anne Mere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles