Viru mehed tahavad sotsid pildile tuua

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Saar (vasakul) ja Rannar Vassiljev pandi pühapäeval uutesse ametitesse.
Indrek Saar (vasakul) ja Rannar Vassiljev pandi pühapäeval uutesse ametitesse. Foto: Erlend Štaub

Pühapäeval valisid sotsiaaldemokraadid napilt, kuid kindlalt erakonna uueks esimeheks endise kultuuriministri Indrek Saare ja peasekretäriks omal ajal Rakvere linnapea ametit pidanud Rannar Vassiljevi.

Indrek Saar rääkis, et tahab kindlasti näha vaeva erakonna kuvandi paremaks muutmisega. “Oleme olemuselt ikka need, kes oleme, aga ma soovin, et see olemus paremini välja paistaks,” lausus ta.

Saar meenutas laupäevast sotside heategevuskampaaniat Rakvere kreisilaadal, kus sotside juurde astus üks nelja-viie aasta vanune väikemees enda rahataskuga, koukis sealt välja ilmselt oma ainukesed kaks eurot ja pistis need otsustavalt annetuskasti. “See poiss sümboliseerib Eesti tulevikku, kus lahkus ja üksteise aitamine on enesestmõistetav. Meil oli tükk tegemist, et sellele heasüdamlikule mudilasele ka punane nina kaasa anda, sest see ei olnud tema jaoks oluline – ta tahtis aidata,” kõneles Saar.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles