Noored mängijad kaitsesid Rakvere tenniseklubi au aastalõputurniiril

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hendrik Inno saavutas Mastersil P14 klassis teise koha.
Hendrik Inno saavutas Mastersil P14 klassis teise koha. Foto: Meelis Meilbaum

Tallinnas Tere tennisekeskuses läinud nädalavahetusel peetud tennise aastalõputurniiril Masters, kuhu igas vanuseklassis pääses osalema kaheksa paremat  tennisisti, oli Rakvere tenniseklubi esindatud kolme mängijaga.


Tüdrukutest said kõrgetasemelisel turniiril mängida Gerli Traus ja Kärt Koppel. Mõlemad võistlesid endast paar aastat vanemate tennisistide konkurentsis: Gerli T18 ja Kärt T16 klassis. Poiste turniiril lõi kaasa Hendrik Inno.

“Tüdrukud pidid küll tunnistama oma matšides tugevate vastaste paremust, aga mängisid vapralt ning said väga häid kogemusi,” märkis Rakvere tenniseklubi treener Maret Ani. “Hendrik tõi meie parimana ära teise koha. Kolm mängijat aastalõputurniiril Rakvere klubi au kaitsmas, juba see on märkimisväärt asi.”

Omaealiste edetabelis kolmandat kohta hoidev Hendrik Inno võistles P14 vanuseklassi turniiril, kus omas esimest asetust, sest P14 edetabeli kaks paremat – Kenneth Raisma ja Christopher Robin Klettenberg – mängisid P16 vanuseklassi turniiril.

Hendrik Inno jõudis P14 klassis pärast veerandfinaalis Martin Randpere alistamist (tulemus 6:4, 6:0) ja poolfinaalis Harry Heinametsa võites (6:0, 6:3) finaali Hendrik Mattias Siimari vastu mängima.

Kolmesetise finaalmängu võitis pärast kaotatud avageimi Hendrik Mattias Siimar tulemusega 5:7, 6:0, 6:1 ning temale kuulus Mastersil turniirivõit. Hendrik Inno sai hinnatava teise koha.

Rakvere reaalgümnaasiumis õppiva Hendrik Inno enda sõnutsi andis tunda see, et võistlusmänge pole pikka aega olnud ning “oma mängu” oli sel turniiril raske leida.

“Hendrik mängis esimeses ja teises ringis üsna hästi. Finaalis tuli pärast hästi mängitud avasetti kaotus natuke liiga kiiresti, viimases kahes setis oleks pidanud paremini mängima,” kommenteeris Maret Ani oma õpilase esinemist Mastersil.

“Tenniseaastat kokku võttes võib öelda, et Hendrik on palju kasvanud ja edasi arenenud, tugevamaks saanud. Hea on see, et ta on päris palju väljaspool Eestit võistlemas käinud. Kodune konkurents ja siinsed võistlused on muidugi tähtsad, aga kui tahad tugevaks mängijaks saada, siis tuleb kogemusi hankida ikka välisturniiridelt,” lisas Ani.

Sel nädalal võistlebki Hendrik Inno Soomes Pajulahtis Tennis Europe kolmanda kategooria turniiril, kus on jõudnud finaali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles