Peterburi korvpallurid sillutasid tee lõppvõistlusele

Margus Martin
, reporter
Copy
Kahemeetrine Dmitri Krjukov (palliga), kes on kandnud aastate eest maineka Euroliiga klubi Kaasani Unicsi vormi, müttas Rakveres Simuna Spordiklubi meeste vastu.
Kahemeetrine Dmitri Krjukov (palliga), kes on kandnud aastate eest maineka Euroliiga klubi Kaasani Unicsi vormi, müttas Rakveres Simuna Spordiklubi meeste vastu. Foto: Ain Liiva

Eesti meistrivõistluste etapil 3x3-korvpallis näidati Rakveres taset, mida sageli siin kandis ei kohta. Võidu võttis ja tuleb paari kuu pärast Tallinnas peetavale finaalturniirile peaauhinda, piletit FIBA maailmatuuri etapile Lausanne’i nõutama Peterburi meeskond Nokian-SPB.

Venemaad nii saali- kui ka tänavakorvpalli tiitlivõistlustel esindanud nelik Fjodor Špakov, Leo Lagutin, Šalva Ša­taš­vili ja Dmitri Krjukov kohtas Lääne-Virumaa keskuses tõsisemat vastupanu endistest Eesti noortekoondislastest koostatud esinduslikult tiimilt Kurk, kellele vannuti kohe esimeses alagrupimängus üllatuslikult alla 6:8.

Eestlaste eest mängisid turniiril USA üliõpilasliigas NCAA Oral Robertsi ülikooli eest palliv Carlos Jürgens, Tšehhi esiliiga kullaomanik Mark-Andreas Jaakson ning Eesti meistriliiga kogemusega Joonas Šein ja Hendry Engelbrecht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles