Spordikommentaar: kiire interneti asemel on vaja suuremat tiiki

Margus Martin
, reporter
Copy
Margus Martin.
Margus Martin. Foto: Meelis Meilbaum

Üks ja teine internetiteenuse pakkuja hõikab, et aeg on liituda tema võrguga, sest tal on kvaliteetsem ja kiirem internet kui konkurentidel. Kiiret interneti püsiühendust maale lubas aasta tagasi teema enda südameasjaks võtnud Eesti riik. Ent kas internetikiirus on ettevõtete ja riigi puhul kõige tähtsam või leidub olulisemat?

Suur suvi jõudis kätte ja koos sellega saabus hea võimalus hoolitseda järelkasvu eest, pakkudes neile koolivaheajaks kasulikku tegevust: õpetada lastele lihtsamaid töid, matkata, käia ujumas, sõita rattaga või lihtsalt panna nad aktiivselt liikuma, mitte lasta neil kodus konutada ja nutiseadmeid näppida. Suurem osa mainitud tegevustest ei nõua ju erilist väljaminekut.

Läinud nädalal jõudis Virumaa Teataja spordiküljele uudis Rakveres tegutseva ujumisklubi Wiru Swim tulemustest hooajalõpu tähtsaimal võistlusel, Eesti Ujumisliidu noortesarja finaalis. Seal pakkus üllatustulemuse Haljala poiss Jakob Toming, kes sai hakkama harva nähtava saavutusega: 11-aastane ujumislootus edestas 50 meetri vabaltujumises kõiki konkurente, startides teises, eeldatult nõrgemas ujumises. Sport on täis üllatusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles