Kelly Nevolihhin jooksis Lätis vägevad rekordid

Margus Martin
, reporter
Copy
Kelly Nevolihhin (vasakul) duubeldas Balti võistkondlikel meistrivõistlustel kergejõustikus hõbeda: nii 800 kui ka 1500 meetri jooksudistantsil pälvis ta teise koha.
Kelly Nevolihhin (vasakul) duubeldas Balti võistkondlikel meistrivõistlustel kergejõustikus hõbeda: nii 800 kui ka 1500 meetri jooksudistantsil pälvis ta teise koha. Foto: Romāns Koškarovs

Kolm Rakvere kergejõustikuklubi ViKe sportlast aitasid sepistada rahvuskoondisel üldvõidu Balti täiskasvanute võistkondlikel meistrivõistlustel Ogres. Vahvalt sähvatas läänevirulastest keskmaajooksja Kelly Nevolihhin, kes uuendas kahte Lääne-Viru maakonna jooksurekordit.

Märke, et treener Väino Kondoja näpunäidete järgi harjutav 26-aastane Nevolihhin on valmis seniseid rekordinumbreid parandama, võis näha juba varem. Soodsates ilmaoludes ja korralikus konkurentsis saigi loodetu nädalavahetusel teoks.

Rõõmu pakkus Eesti kergejõustikukoondis tervikuna, kes mitme aasta järel saavutas Balti matšil esikoha, kogudes 311 punkti. Teiseks tulnud Leedut edestati 22 ja kolmanda koha saanud Lätit 110 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles