Viru-Jaagupisse rajati kunstmuruplats

Margus Martin
, reporter
Copy
Viru-Jaagupi noored saavad sportlikult aega veeta vast valminud kunstmurukattega spordiplatsil.
Viru-Jaagupi noored saavad sportlikult aega veeta vast valminud kunstmurukattega spordiplatsil. Foto: Viru-jaagupi Noortekas

Viru-Jaagupi vana koolimaja juures valmis hiljuti vähendatud mõõtmetega kunstmuruväljak. Spordiplatsile, mida kohalikud lapsed ja noored usinalt kasutavad ja mille asukohas varem haigutas auklikuks kulunud asfaltplats, on pärast tasandamistöid paigaldatud kasutatud, kuid väga hea kvaliteediga kunstmurukate.

“Oleme valla alevikesse seni rajanud väikelastele mõeldud mänguväljakuid, aga suhtlesime Viru-Jaagupi noortekas käivate noortega ja nemad soovisid, et seal oleks võimalik mängida rohkem selliseid pallimänge,” kõneles vallavanem Rauno Võrno. Tema sõnul sobibki uuenduskuuri läbinud spordiplats eelkõige jalgpalli harrastamiseks, kuid paslik on see samuti rahvaste- ja korvpalli mängimiseks. Väljaku juures on olemas korvpallirõngad, plaanis on muretseda ka väikesed jalgpalliväravad.

Võrno lausus, et omavalitsusel liiguvad mõtted samas kõrval asuvale asfaltplatsile rannavolleväljak rajada. “Ega seal muud ei olegi kui liiv kohale ja postid püsti. Peaasi, et oleks vahepeal korraks aega sellele keskenduda,” lisas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles