Hulja lasteaia uus teekate tahab talla all tuppa tulla

Copy
Hulja lasteaia ümber olevat teed kattev auklikuks ja praguliseks kulunud 30 aastat vana asfalt kaeti mörditaolise segu, mössiga.
Hulja lasteaia ümber olevat teed kattev auklikuks ja praguliseks kulunud 30 aastat vana asfalt kaeti mörditaolise segu, mössiga. Foto: Vladislav Musakko

Hulja lasteaia ümber olevat teed kattev auklikuks ja praguliseks kulunud 30 aastat vana asfalt kaeti mörditaolise segu, mössiga. Töid teinud firma ÜLE laotur ei mahtunud väikesel pinnal manööverdama ning töömehed olid sunnitud osa segust käsitsi laiali ajama. Uus pinnakate on aga ebaühtlane, krobeline ja määrib.

Lasteaia hoovis mänginud lapsed toimetasid reedel lõuna paiku peamiselt mänguväljakul, kuid paar poissi vurasid ka ratastel mööda kolmapäeval valminud teed.

Õpetajad tunnistasid, et uuele teekattele ei kannata joonistada ega jooni tõmmata. Uus materjal jääb taldade külge ja lapsed tassivad seda tuppa. Õpetaja Marika sõnas, et vana asfalt oli aastast 1988 ja et tal oleks kahju, kui uus teekate üldse vastu ei peaks.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles