Politsei otsib Lääne-Virumaal kadunud 75-aastast Toomast

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Toomas on keskmise kehaehitusega, umbes 170 sentimeetrit pikk ja ta lonkab ühte jalga.
Toomas on keskmise kehaehitusega, umbes 170 sentimeetrit pikk ja ta lonkab ühte jalga. Foto: Politsei

Politsei palub kaasabi, selgitamaks pühapäeva õhtul Lääne-Virumaal Vinni vallas oma kodust lahkunud Toomase asukohta.

Toomase kadumisest andsid häirekeskusele eile õhtul veidi enne kella 22 teada tema lähedased. Mees oli õhtul läinud Miila külas koos koeraga kodulähedasse metsa jalutama, kuid polnud sealt koju tagasi tulnud. Oma tervisliku seisundi tõttu ei pruugi ta ümbritsevat adekvaatselt tajuda. Telefoni ta kaasa ei võtnud.

Ida prefektuuri operatiivjuhi Joel Alla sõnul alustati eile mehe leidmiseks maastikuotsinguid. "Otsijad kammisid läbi alad, kus mees tavapäraselt jalutamas käib, ja seda piirkonda kontrolliti ka drooniga. Öösel kella 2.30 ajal alustas ala läbivaatamist kopter, mis varahommikul peale kella 4 otsingud tulemusteta lõpetas. Täna hommikul otsingud jätkuvad, uuesti kaasame ka kopteri," rääkis Alla.

Toomas on keskmise kehaehitusega, umbes 170 sentimeetrit pikk ja ta lonkab ühte jalga. Kodust lahkudes oli mehel seljas tume pruunikirju triiksärk ja jalas hallid dressipüksid. Mees võib ringi liikuda koos suurt kasvu halli värvi pikakarvalise koeraga.

Politsei palub kõigil, kes on kirjeldusele vastavat meest ja koera või neid eraldi liikumas näinud, helistada hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles