Tuhatkond noort atleeti selgitab Rakveres riigi meistreid kergejõustikus

Margus Martin
, reporter
Copy
Rakvere teivashüppaja Marleen Mülla on seadnud eesmärgiks välitingimustes nelja meetri alistamise. Kas see õnnestub juba eeloleval nädalalõpul kodustaadionil, kus peetakse Eesti noorte kergejõustiku meistrivõistlusi?
Rakvere teivashüppaja Marleen Mülla on seadnud eesmärgiks välitingimustes nelja meetri alistamise. Kas see õnnestub juba eeloleval nädalalõpul kodustaadionil, kus peetakse Eesti noorte kergejõustiku meistrivõistlusi? Foto: Roman Koksarov

Neljapäevast pühapäevani on Rakvere staadion Eesti noorte kergejõustiku meistrivõistluste päralt.

Medalikomplektid jagatakse eri aladel välja U23, U20, U18, U16 ja U14 vanuseklassis. Neist kolmes vanemas vanuseklassis võisteldakse neljapäeval ja reedel ning kahes nooremas arvestuses laupäeval ja pühapäeval.

Et riigi meistrivõistlustel avaneb hea võimalus täita korralikus konkurentsis ka rahvusvaheliste tiitlivõistluste normatiive, on kohal praktiliselt kõik vanuseklasside paremad sportlased.

Omad lootused on jõuproovil mõistagi Rakvere kergejõustikuklubil ViKe, kelle värve kaitseb kuni 20-aastaste neidude teivashüppes üha uusi kõrgusi vallutav Marleen Mülla.

Ajakavad - U23, U20 ja U18 ning U16 ja U14.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles