​Tippujuja võtab elult, mida see talle pakub

Margus Martin
, reporter
Copy
Alati positiivne Ralf Tribuntsov on veendunud, et lisaks korralikule sportlaskarjäärile ootab teda ees palju muudki põnevat.
Alati positiivne Ralf Tribuntsov on veendunud, et lisaks korralikule sportlaskarjäärile ootab teda ees palju muudki põnevat. Foto: Meelis Meilbaum

Neli ja pool aastat tagasi USA-sse Lõuna-California ülikooli õppima ja harjutama siirdunud ning siis elus uue lehekülje pööranud ujumistšempion Ralf Tribuntsov on tagasi. Ei, mitte tippspordis, vaid sõna otseses mõttes.

Rakverest pärit 24-aastasel endisel tippsportlasel on taskus looduskeskkonnateemaliste õpingute edukat läbimist kinnitav diplom ja suus perfektne inglise keel. Tal on sportlaskarjääri lõppedes suur hulk sõpru ning võimas tahe saata elus korda midagi uut ja põnevat. Teisisõnu, kogeda kõike, milleks varem aega ei jäänud.

Ent Tribuntsov pole jätnud ka lemmikspordiala päris unarusse: tema esimene treener Gunnar Tõnning leidis mehele, kes naudib praegu päevatööd korvpallitreenerist isa Raivo Tribuntsovi ettevõttes, lisaks rakendust Wiru Swimi ujumisklubi tublimate noorsportlaste juhendajana. Sama klubi treenerite Monika ja Gunnar Tõnningu käe all algas tema teekond tippu, millele andis enne noormehe ookeani taha siirdumist omakorda Audenteses juhendajana hoogu juurde Siiri Põlluveer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles