Korvpallitalendid ja nende jälgijad kogunevad Vinni

Margus Martin
, reporter
Copy
Mullu jagas Erkmaa Suvekursusel osalenud noorkorvpalluritele näpunäiteid teiste seas Tartu Ülikooli meeskonna peatreener Priit Vene (keskel). Juhendajate valik on korralik ka sellel aastal.
Mullu jagas Erkmaa Suvekursusel osalenud noorkorvpalluritele näpunäiteid teiste seas Tartu Ülikooli meeskonna peatreener Priit Vene (keskel). Juhendajate valik on korralik ka sellel aastal. Foto: Ain Liiva

Tänasest pühapäevani harjutavad Vinni spordikompleksis kaheksandat aastat korraldatava Erkmaa suvekursuse raames ligemale poolsada perspektiivikat noorkorvpallurit.

Tegemist on igaaastase treeninglaagriga, kus tänavu osalevad 13–15-aastased pallurid Eestist, Islandilt ja Kanadast.

Esimest korda on poiste kõrval treeninglaagris rassimas üks tütarlaps. Rakvere spordikooli noormängijatest said kutse ja lähevad laagrisse Karl Ristna, Ülari Luhama, Oliver Balõtsev ja Georg Ri­chard Aare.

Tulevikutegijaid juhendavad Vinnis Itaalia, Saksamaa ja Eesti treenerid. Teiste seas on esindatud sellised klubid nagu Pistoia Basket, Grissin Bon Reggio Emilia, Basket Brescia Leonessa ning Bonni Telekom Baskets.

Lisaks treeningutele korraldatakse laagris osalejate vahel neli mängu, millele saavad kaasa elada ka pealtvaatajad. Kohtumised peetakse neljapäeval kell 17 ja kell 19 ning pühapäeval kell 10 ja kell 12.

Erkmaa suvekursust korraldab Tartus tegutsev Erkmaa korvpallikool koostöös Itaalia agentuuriga Sigma Sports.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles