Näituse tänav saab kergliiklustee

Katrin Uuspõld
Copy
Rakvere vald ehitab sel suvel Näituse tänavalt Põhjakeskuse taha viiva kergtee, et jalakäijatel oleks turvaline liigelda.
Rakvere vald ehitab sel suvel Näituse tänavalt Põhjakeskuse taha viiva kergtee, et jalakäijatel oleks turvaline liigelda. Foto: Kevin Kurs

Rakvere vallavolikogu võttis vastu teise lisaeelarve, et rajada Näituse tänavalt Põhjakeskuse taha viiv kergliiklustee.

Vald lootis selle kergtee rajamiseks ning Näituse tänava ja Papiaru tänava ristmiku ümberehitamiseks saada riigi toetust, paraku rahastust tänavu ei saadud.

Praeguseks on Rakvere vald sõlminud lepingu kohalike ettevõtjatega, kellele see tee ja ristmik on olulised, et nad remondiksid teed ja hoiaksid seda kasutuskõlblikuna, kuni vald teeb põhjaliku ümberehituse.

Küll otsustas vallavolikogu, et valmis ehitatakse Näituse tänava ja Põhjakeskuse vaheline kergliiklustee, mille vastu avalikkuse huvi on suur. 65 325 eurot oli selleks eelarves juba olemas, kuid hankelepingus näidatust jäi puudu 88 000 eurot.

Vallavolikogu otsustas puudu oleva summa leida, vähendades põhitegevuse kulusid 38 000 euro võrra, Veltsi lasteaed-algkooli renoveerimiseks planeeritud summat 10 000 euro võrra ning Uhtna põhikooli tehtavaid investeeringuid 40 000 euro võrra. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles